Tajna čokolade d.o.o.

tajna čokolade

Vježbenička tvrtka Tajna čokolade d.o.o. osnovana je u školskoj godini 2012./2013. Tvrtku je osnovalo 14 učenika 3.b razreda smjera komercijalist. Ove školske godine pridružila nam se još jedna učenica tako da nas je danas zaposleno 15 u tvrtki. Naš asortiman su čokoladni proizvodi od najfinijih čokolada, kao što su čokolade s lješnjacima, jagodom i keksom, tamna i bijela čokolada, bombonijere, praline, čokoladni ukrasi, instant čokoladni napitci i drugo. Ove školske godine proširili smo naš asortiman novim proizvodima: Likerlada i Najbolje od Švicarske. Likerlada su praline punjene finim likerom, a Najbolje od Švicarske je luksuzni paket najfinijih švicarskih čokolada za posebne prigode.

Prošle školske godine uspješno smo predstavili naše poslovanje na Sajmu vježbeničkih tvrtki koji se održao u našoj školi, a poslovni kontakti uspostavljeni tada održali su se do danas.

Od ostalih naših aktivnosti istaknuli bismo sudjelovanje na Dječjem tjednu u listopadu 2013. godine prigodnim štandom u parku kod Paviljona. Naša ideja je bila približiti najmlađima poduzetništvo zanimljivim pitanjima na koja su odgovarali učenici nižih razreda. Svaki odgovor bio je nagrađen čokoladnom slasticom.

Na poziv naše knjižničarke uključili smo se u Čokoladni odmor tako što smo 19.11.2013. godine prezentirali rad naše tvrtke u knjižnici. Tom prigodom smo uredili i mali štand na kojemu smo predstavili našu ponudu.

Više o našim aktivnostima možete pogledati na Facebook Page Tajna čokolade – VT koju redovito ažuriramo informacijama o našoj ponudi, prigodnim akcijama i popustima.

Tijekom ove školske godine započeli smo vođenja našeg poslovanja u knjigovodstvenoj aplikaciji koju je naša škola nabavila u okviru projekta MINPO, a koja nam uvelike olakšava vođenje materijalnog i financijskog poslovanja.

Radom u tvrtki praktično primjenjujemo znanja stečena tijekom školovanja iz raznih područja poduzetništva.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.