8. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki

18. ožujka 2015. godine održat će se 8. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki u zajedničkoj organizaciji Komercijalne i trgovačke škole i Ekonomske i birotehničke škole. Za sudjelovanje na sajmu se prijavilo 37 vježbeničkih tvrtki iz Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Ekonomske i turističke škole Daruvar, I. Ekonomske škole i Privatne škole „Katarina Zrinski“ iz Zagreba, Srednje škole iz Dugoga Sela, Srednje škole Glina, Srednje škole „Ivan Švear“ Ivanić Grad, Srednje škole Vrbovec i iz škola domaćina sajma. Novčano poslovanje na sajmu će obavljati Vježbenička banka Moneta d.d. iz Bjelovara.

Sajam će otvoriti otvoriti dožupanica Bjelovarsko-bilogorske županije gđa. Đurđica Ištef Benšić, a priustnima će se obratiti ravnateljica KTŠ-a Nataša Vibiral, univ. spec.oec. i ravnatelj EBB-a Vojislav Kranželić, prof.

Svaki sajam nastojimo unaprijediti i učiniti boljim od onog prethodnog. Za ovogodišnji sajam dobivena je oprema od Ministarstva poduzetništva i obrta putem projekta za poticanje poduzetništva. Projekt su izradili profesori Ekonomske i birotehničke škole Saša Aušperger i Biljana Ilkoski i osigurali 26 štandova za sajam.

Kako bi bili spremni za sve zahtjevnije tržište rada, učenici će na sajmu prezentirati vještine i stručne kompetencije. Prodavat će se obuća, odjeća, hrana, namještaj, cvijeće, računalna oprema, putovanja i sl. Na sajmu će sudjelovati 110 učenika kao predstavnici i 23 nastavnika kao voditelji vježbeničkih tvrtki.

Želimo im puno uspjeha.

Organizatori sajma

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.