“CAMP DE LEON“ d.o.o.

camplog

 “CAMP DE LEON“ d.o.o.

BUDI JEDNO S PRIRODOM!
Svi vole gledati filmove o izviđačima i svi bi se htjeli naći u jednom od njih. Mi smo grupa mladih iz Gospodarske škole Varaždin i odlučili smo taj djelić filmskog svijeta donijeti i u lijepu našu Hrvatsku.

Riječ je o kampu za mlade „Camp de Leon“ u kojem nastojimo, uz najbolje stručnjake na polju edukacije, sporta i zabave, naučiti mlade kako da žive u skladu s prirodom i budu ekološki osviješteni. Naš moto je „Budi jedno s prirodom!“ te se toga i pridržavamo tako da učimo mlade kako se snalaziti u prirodi poput pravih Indijanaca. Cilj nam je da barem nakratko odvojimo mlade od tehnologije i suvremenog svijeta i što više ih zbližimo s prirodom.

U našem kampu će mladi imati mogućnost naučiti puno različitih sportova kao što su planinarenje, odbojka, mini golf, plivanje, streličarstvo, nogomet, košarka, klizanje, rafting i veslanje. U ponudi imamo i vožnju balonom na vrući zrak, paintball, učenje borilačkih vještina te naravno izviđače.

Tu je i mala škola stranih jezika kao neizostavan dio našeg kampa. U kampu su zaposleni, uz stručne zaposlenike, i volonteri. Volonter može biti bilo koja osoba koja ima iskustva u poslu kojim se želi baviti u kampu, iz Hrvatske ili inozemstva. Naravno, inozemni volonteri su naša prednost jer mladi u maloj školi stranih jezika uče strane jezike od ljudi kojima je to materinji jezik te uče o različitim kulturama i običajima. Rad u grupama i teambuilding zbližit će mlade iz različitih dijelova Hrvatske te tako dodatno poboljšati sposobnosti i vještine komuniciranja.

U ponudi imamo dva osnovna paketa- ljetni u trajanju od dva tjedna po grupi i zimski u trajanju od tjedan dana po grupi. Uz osnovne pakete nudimo i organizaciju sportskih natjecanja, jednodnevni izlet te vikend paket.

Dakle, želite li da se vaše dijete malo odmori od mobitela, računala i televizije i nauči nešto novo i zanimljivo, preporučamo Vam da nas kontaktirate na broj 042/611-215 ili na našu e-mail adresu vjtkampdeleon@gmail.com te tako saznate još dodatnih informacija o nama i omogućite vašem djetetu da se priključi timu kampa „Camp de Leon“!

Vaš CAMP de LEON!

Danijela Drčec

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.