Dolce Vita d.o.o.

Dolce Vita logoVježbenička tvrtka Dolce Vita d.o.o. osnovana je u travnju 2014. godine. Tvrtku je osnovalo 8 učenika, sada 4.a razreda, Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića, smjer ekonomist. Sjedište ove mlade vježbeničke tvrtke je u Pločama, a bavimo se prodajom automata za kavu i tople napitke. Naši automati odlikuju se vrhunskom kvalitetom, a nabavljamo ih od renomiranih europskih proizvođača.

Vizija ovih mladih i obrazovnih poduzetnika, koji se kriju pod imenom Dolce Vita, je da izvrsnošću i prihvatljivom cijenom zauzmu lidersku poziciju na hrvatskome tržištu i da postignu zadovoljstvo baš svakog klijenta.

Nedostatna ponuda aDolce Vita timutomata za kavu na tržištu vježbeničkih tvrtki bila je dovoljan motiv da osnujemo svoju tvrtku. Na ovaj način će Dolce Vita, sa svojim vrijednim i obrazovnim timom, pomoći ostalim vježbeničkim tvrtkama u stvaranju ugodnije radne atmosfere u svakom uredu.

Dolce Vita i u svojim uredima koristi svoje automate za kavu i ostale tople napitke, što svakodnevno rezultira ugodnom atmosferom, odličnim poslovanjem, opuštenim i efikasnim radom te kao najvažnije – prijateljskim ozračjem.

Djelatnici su podijeljeni u 3 odjela: Odjel administracije, Odjel prodaje, marketinga i nabave te Odjel računovodstva. Svaki član tima spremno prihvaća svoje zadatke, dok svojim znanjem i vještinama održavaju web stranicu, izrađuju promotivne materijale, služeći se suvremenim komunikacijskim sredstvima. Isto tako, odlaze na razne tečajeve i seminare kako bi se i dalje obrazovali i usavršavali te na taj način postali što boljima, a sve u svrhu i s jednim ciljem – zadovoljenjem svakog našeg klijenta.

Djelujemo kao jedno svojim nesebičnim pomaganjem jedni drugima, dok koristimo različite načine društveno odgovornog poslovanja s ciljem zaštite okoliša.

U ostvarenju toga cilja poduzimamo sve potrebne mjere zaštite okoliša recikliranjem i korištenjem recikliranih materijala za ambalažu.

Također, realiziramo humanitarne i blagdanske akcije.

Raznovrsna ponuda naših proizvoda, koji su cijenom prihvatljivi svima, svakodnevno se razvija novim idejama kreativnih djelatnika kako bismo u potpunosti zadovoljili Vaše potrebe.

Tako je u ovoj poslovnoj godini naš asortiman proširen najnovijim snack automatom Vita Gric.

Osnivanje tvrtke Dolce Vita d.o.o., čije ime označava slatki život, učinilo je naš poslovni svijet slađim. Ako želite postići isto, ostvariti prijateljsku i ugodnu atmosferu te opušten rad u Vašim uredima koji je zajamčen našim proizvodima, javite nam se putem e-mail adrese: dolcevita.vt@gmail.com ili dolaskom u našu tvrtku na adresi Tina Ujevića 5 u Pločama.

Moguć je sladak život i u Vašim uredima jer „čuda svijeta prave Dolce Vita kave

Voditelj: Ana Vlahov, prof.

Autor teksta: Nora Blažević

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.