Domino d.o.o.

               Vježbenička tvrtka Domino d.o.o. osnovana je u školskoj godini 2000. te je prva vježbenička tvrtka osnovana u Ekonomskoj i birotehničkoj školi Bjelovar. Kroz cjelokupno poslovanje tvrtke prošlo je oko 200 učenika, a u školskoj godini 2013./2014. tvrtku je preuzelo 14 učenika tadašnjeg 3.a razreda Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar. Naš asortiman čine proizvodi naše partner tvrtke Kraš d.d. Za kućne boje naše tvrtke odabrali smo smeđu i crvenu. Smeđa simbolizira stabilnost naše tvrtke, a crvena snagu, volju, hrabrost i vodstvo. Naš slogan je Slatko i uvijek fino, Domino! Logo je mali keksić koji simbolizira našu djelatnost prodaje čokolade i keksa.
Misija naše tvrtke je svojim kvalitetnim i cjenovno pristupačnim proizvodima stvarati uvjete za što potpunijim zadovoljavanjem potreba kupaca te ostvarenje uspješnog odnosa s poslovnim tvrtkama. Vizija Domina je osigurati zadovoljstvo potrošača kroz originalne brandove visoke kvalitete. Naša najveća vrijednost su naši zaposlenici koji kroz svoje znanje i kreativnost ostvaruju temeljni cilj naše tvrtke- biti vodeća tvrtka u regiji za prodaju čokolade i keksa.
Prošle školske godine uspješno smo predstavili naše poslovanje na Sajmu vježbeničkih tvrtki koji se održao u našoj školi i veliki uspjeh smo ostvarili najvećim brojem transakcija, a poslovni kontakti uspostavljeni tada, održali su se do danas.
Ove školske godine proširili smo naš asortiman novim proizvodima: Tortica, Vic krekeri, Čokolada 1911, Jaffa keksi i Kraš Express. Više o našim aktivnostima možete pogledati na Facebook Page VT Domino i našoj web stranici koju redovito ažuriramo informacijama o našoj ponudi, prigodnim akcijama i popustima.

  Matea Halapa

 

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.