EKOVITAL d.o.o

Vježbenička tvrtka Ekovital osnovana je 8. rujna 2014. godine u Koprivnici.Tvrtka se bavi proizvodnjom i prodajom zdravih grickalica. Misija naše tvrkte je stvaranje originalnih ekološki uzgojenih proizvoda visoke kvalitete koji nisu samo ukusni već omogućuju i zdrav život.

Poslovanje je organizirano tako da poslujemo u 4 odjela: administracija, računovodstvo i financije, nabava i marketing. Svaki od naših odjela ima svog stručnog voditelja koji brine o tome da svi zadaci budu redovito obavljeni.

Naši kupci su Drot krafne d.o.o., Bio prehrana d.o.o., Kutivo d.o.o., Buy cro d.o.o., Kaldi d.o.o. i Papaya d.o.o.

Naši proizvodi bit će čips od banane, naranče, kelja, jabuke, marelice, celera, paprike, cikle i bundeve, pečeni kukuruz te umaci od lješnjaka, cikle, mješovitg povrća i zdrava varijanta bijele linolade.

Cilj nam je zadovoljiti potrebe kupca za zdravom prehranom i njenom dostupnosti, potrebe za zdravim načinom života koji ujedno i prati užurbani tempo današnjeg čovjeka.

U poslovanju će nam pomoći poznavanje potreba tržišta, mogućnost ocjenjivanja isplativosti poduzetničkog pothvata, kulinarske i komunikacijsko prezentacijske vještine te samokritičnost i kritičnost prilikom poslovanja.

Poslovna ideja je poboljšati kvalitetu života potrošača tako da nezdrave proizvode poput štapića, klasičnog čipsa i smokija zamijenimo zdravim čipsom od jabuke, kelja i slično. Garantiranje zdravih proizvoda omogućuje širok spektar potrošača i dobar plasman na tržište.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.