Flora d.o.o.

floralogo             Vježbenička tvrtka Flora d.o.o. nastala je 2013. godine u gospodarskom praktikumu Ekonomske i birotehničke škole Bjelovar koju je osnovao 3.b razred. Naša tvrtka bavi se prodajom visokokvalitetnih biljnih pripravaka na prirodnoj bazi koji će riješiti sve zdravstvene tegobe i poboljšati opće stanje organizma. Naš logo predstavlja dvije maslinove grančice koje, sjedinjenjem jedna u drugu, označavaju zajedništvo, jedinstvo i brigu za ljude. Odabrali smo ime Flora jer označava prirodu i bilje, a filozofija je povezanost s prirodom. Neki od naših proizvoda: nevenova mast, mirisna sol (vanilija, naranča, ružmarin), ulje mrkve, propolis, koprivin list i mnogi drugi ljekoviti proizvodi.
Naše boje su zelena i ljubičasta. Zelena je boja prirode. Ona simbolizira rast, harmoniju, svježinu i plodnost. Zelena ima veliku emocionalnu povezanost sa sigurnošću. Ova boja ima ljekovitu moć te je poznata kao najmirnija boja ljudskom oku i čak može poboljšati vid. Sugerira stabilnost i izdržljivost, a ukazuje na rast i nadu. Zelena je izravno povezana s prirodnom i uglavnom se koristi za označavanje eko proizvoda.
Ljubičasta kombinira stabilnost plave i energiju crvene. Ona simbolizira moć, plemstvo, luksuz, ambiciju i bogatstvo. Također je povezana s mudrošću, dostojanstvom, neovisnošću, kreativnošću i tajnom. Vrlo je rijetka boja u prirodi.
Naša misija je pružiti visokokvalitetne biljne pripravke na prirodnoj bazi koji će ispunjavati sve vaše potrebe za prirodnim načinom rješavanja zdravstvenih tegoba i poboljšanje općeg stanja organizma. Naš asortiman proteže se od finih mirisnih ulja preko mirišljavih sapuna do najučinkovitijih pripravaka i preparata koji dolaze ravno od Majke prirode.
Naša vizija je nastaviti širiti svijest o ljekovitosti prirodnih preparata te postati jedna od vodećih regionalnih biljnih drogerija koja će kvalitetom svojih proizvoda postati vodeća i steći bazu stalnih kupaca koji će u potpunosti biti zadovoljni kupljenim proizvodima.
Naše ciljeve nastojat ćemo ostvariti ponajprije kvalitetom naših proizvoda. Permanentnim usavršavanjem naših djelatnika postići ćemo maksimalnu učinkovitost. Razvit ćemo kanale distribucije kako bi naši proizvodi bili dostupni svakom čovjeku.
Jedina smo prirodna drogerija koja svoje proizvode dobiva 100% iz prirode. Proizvodi su namijenjeni svima pa stoga imamo mnogo vjernih i stalnih kupaca koji su zadovoljni našim proizvodima te se iznova vraćaju.

Nives Tesla

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.