GEW 2014. – zajednička radionica tvrtke GLOBUS d.o.o. i učenika 8.a razreda Osnovne škole „ANTUN GUSTAV MATOŠ“ Vinkovci

globlogGlobalni tjedan poduzetništva koji se ove godine u cijelom svijetu obilježavao od 17. do 23. studenog, učenici i profesori Ekonomske i trgovačke škole Ivana Domca Vinkovci obilježili su izradom različitih plakata, posjetom raznih poduzetnika koji su nam ispričali što znači biti poduzetnik te nam objasnili kako to nije nimalo lak posao, ali se ipak isplati, te različitim radionicama.

Mi, djelatnici Vježbeničke tvrtke GLOBUS, ugostili smo učenike 8.a razreda Osnovne škole “Antun Gustav Matoš” Vinkovci te im kroz kreativnu radionicu pokazali kako izgleda rad u pravoj tvrtci.

Nakon upućenih riječi dobrodošlice te predstavljanja vježbeničke tvrtke i njezinih zaposlenika, učenike smo proveli školom i počastili ih u školskoj kantini. Nakon toga je uslijedilo ugodno druženje uz radionicu u kojoj su učenici mogli naučiti nešto više o radu u vježbeničkoj tvrtki, što to zapravo znači učenicima. Kroz zabavu i smijeh naučili su kako izraditi poslovne kartice, pričalo se o značenju riječi poduzetnik te kako biti poduzetan. Naše zajedničko druženje obilježili smo fotografijama, a ovdje možete vidjeti kako je to izgledalo.glob1

 

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.