Hedone d.o.o.

hedone logoMi smo novoosnovana tvrtka Hedone d.o.o. koja se bavi prodajom čajeva na veliko i malo. Nalazimo se u Varaždinu na adresi Božene Plazzeriano 4. U tvrtci je zaposleno 14 djelatnika 3.e razreda Gospodarske škole Varaždin koji se trude omogućiti užitak našim čajevima. Jedina smo tvrtka koja nudi egzotične okuse između kojih bi izdvojili šumsku jagodu i HEDONE čaj čiji je recept tajna. Često se rade ankete koje pokazuju da naši čajevi izazivaju najveći užitak kod ljudi. Mislimo da je naša cijena u skladu s kvalitetom proizvoda zbog egzotičnih okusa i poklona koje možete pronaći samo kod nas.
Naša partnerska tvrtka je CASA LATINA j.d.o.o. koja se nalazi u Čakovcu na adresi Kralja Tomislava 22. Bave se prodajom prirodnih čajeva, nekoliko vrsta kave i cigara. Broj sjedećih mjesta u objektu je 40, a na terasi 38. Rade svakim danom do 23 sati, osim petka i subote kada rade do 1 sati.
Caffe bar Inporium naši su najlojalniji kupci koji redovito koriste proizvode naše tvrtke. Njihovi klijenti iznenađeni su kvalitetom i okusom naših čajeva. Caffe bar nalazi se u Varaždinu na adresi Jalkovečka 100.

Slogan:   Hedone čaj, ovisnost užitka!

hedone viz

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.