Hotel Hills

hils1Vježbenička tvrtka hotel Hills osnovana 2013. godine u sklopu srednje škole Dugo Selo.
U prvoj godini poslovanja imali smo 16 zaposlenih, a sada nas je 15. Bavimo se uslužnom djelatnošću hoteljerstva i u ponudi imamo mogućnost održavanja seminara i poslovnih sastanaka, teambuilding, kongresnu dvoranu, usluge noćenja, poslovne ručkove i razne bankete te opuštanje u moderno uređenom wellness centru.

hils2  U svakom odjelu imamo dvoje zaposlenih. Rad u timu i poslovni sastanci su nam svakodnevna aktivnost. Naši zaposlenici su informatički pismeni s izvrsnim komunikacijsko-prezentacijskim vještinama. Koristimo se Windows-om 2010 te od drugih programa često upotrebljavamo Publisher. Pomoću Publishera radimo letke, brošure, plakate i vizitke. U programu Excel provodimo evidenciju dolazaka i odlazaka te dnevnik rada. Svaki naš zaposlenik obavlja onaj dio zadatka za koji je zadužen, ali međusobno svi pomažemo u važnim odlukama. Sve važne odluke za trenutno i buduće poslovanje dogovaramo na poslovnim sastancima.hils3

Naše poslovanje smo uspješno predstavili na Sajmu obrtništva i poduzetništva grada Dugog Sela krajem prošle godine. Na dan otvorenih vrata naše škole učenike osmih razreda smo upoznali s poslovanjem hotela Hills te nagradili simboličnim voucherima i bonovima za noćenja i korištenje wellnessa. Time smo željeli približiti poslovanje budućim učenicima naše škole u nadi da će ga uspješno nastaviti.
Radom u vježbeničkoj tvrtci služimo se znanjem stečenim iz mnogih predmeta kao što su marketing, poduzetništvo, računovodstvo i dr. Redovito ažuriramo i našu Facebook stranicu „Hotel Hills“ na kojoj i Vi možete postati naš prijatelj.

Direktorica hotela,
Anamarija Mađer

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.