INSTATRAVEL d.o.o.

Vježbenička tvrtka Instatravel d.o.o. osnovana je 2013. godine u Pločama kao putnička agencija. Cilj nam je postati tržišni lider na tržištu vježbeničkih tvrtki i steći povjerenje partnera i klijenata uzimajući u obzir društvenu odgovornost i ekološku osviještenost. Tvrtka se bavi teambuilding i incentive aranžmanima na području cijele Hrvatske. Teambuilding aranžmani su putovanja koje tvrtke nude svojim zaposlenicima kako bi razvijali timski duh u svojoj poslovnoj organizaciji i jačali zajedništvo. Smatramo da su ovakvi aranžmani za svaku tvrtku ulaganje, a ne trošak jer su zaposlenici najvažniji faktor uspjeha svake tvrtke. To su aranžmani koji su edukativni, zabavni, a uz to zaposlenicima donose zadovoljstvo. Bitno je da svojim zaposlenicima omogućite odmor nakon dobro odrađenog posla koji će ih motivirati za daljnje poslovanje.

VT ima svoja 4 odjela: odjel administracije, odjel prodaje i marketinga, odjel nabave te odjel računovodstva i financija. Svaki odjel ima svog voditelja te svojim djelovanjem doprinosi razvoju našeg poslovanja.

Naša vizija je pružiti najvišu razinu kvalitete usluga, neprestano pronalaziti nove načine kako bi klijentima omogućili upoznavanje Hrvatske u najboljem svjetlu.
Misija agencije je otkriti i razviti potencijalne hrvatske resurse, nastaviti stvarati originalne aranžmane i promicati hrvatske prirodne ljepote.
instatravel logo

Za detaljne informacije posjetite našu web stranicu http://instatraveldoo.yolasite.com/

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.