Milda na 7. Međužupanijskom sajmu vježbeničkih tvrtki

Dana 21. ožujka 2014. održao se 7. Međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki.

Našu tvrtku su predstavljali Hilda Patek, Nataša Dabić i direktorica Željka Gladović. Prije početka otvaranja sajma, uređivali smo svoj štand te organizirali raspodjelu poslova. U 11:00 sati oglasilo se zvono koje je označilo početak sajma i tvrtke su započele sa svojim radom. Tvrtka je prije početka poslovanja dobila na svoj žiro-račun 100.000,00 kn, a fizičke osobe su dobile ček na iznos 5.000,00 kn. Naše proizvode smo mogli prodavati fizičkim i pravnim osobama, a sve račune smo morali nositi u banku do završetka sajma. Obilazili smo druge štandove te smo degustirali njihove proizvode, kao što su i oni naše. Dijelili smo letke, vizitke i cjenike tvrtke drugim tvrtkama.
Kraj sajma označilo je zvono te je slijedilo dodjeljivanje zahvalnica o sudjelovanju profesorima i direktorima tvrtki. Nakon toga smo pospremili štand i uputili se kućama.

Zadovoljni smo ostvarenom prodajom te smo ostvarili nove poslovne partnere s kojima očekujemo i daljnju uspješnu poslovnu suradnju. Sudjelovanje na sajmu smatramo poučnim iskustvom koje će nam pomoći u budućim poslovnim suradnjama.OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.