Papirus d.o.o

Papirus d.o.o. je vježbenička tvrtka koja je registrirana u siječnju 2013. godine u Središnji ured vježbeničkih tvrtki. Specijalizirana je za prodaju uredskih strojeva i opreme na malo ostalim vježbeničkim tvrtkama. Osnovani smo u Srednjoj školi Glina i jedni smo od novijih vježbeničkih tvrtki.
Metodom brainstorminga zajedno smo se odlučili da ćemo prodavati uredske strojeve i pribor.
Naša vizija je podignuti standarde u ponudi uredskih strojeva našim kupcima da u što kraćem roku i po najpovoljnijim uvjetima dođu do najpouzdanijeg pribora te postati vodeću tvrtku na tržištu.

Misija- prodajom kvalitetnih proizvoda omogućiti kupcima zadovoljstvo i kvalitetnu uslugu.

papirus2       U tvrtci smo podijeljeni u 4 odjela po 4 učenika s voditeljem svakog odjela. Zbog dobre komunikacije i stečenog znanja tijekom školovanja uspješno vodimo našu tvrtku.
U ožujku 2014. godine, naši zaposlenici su sudjelovali na Sajmu poslova u Sisku. Predstavili smo svoje vježbeničke tvrtke pružajući posjetiteljima informacije, letke i drugi propagandni materijal. Uz nas je išla i tvrtka Omnigenus koja djeluje uz nas u našoj školi.

Također smo osnovali svoju facebook stranicu na kojoj nas možete posjetiti : https://www.facebook.com/vt.papirus.d.o.o?fref=ts

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.