SLATKA ČAROLIJA d.o.o.

sl carolija logoSLATKA ČAROLIJA D.O.O.
Učenička vježbenička tvrtka SŠ Tina Ujevića, Kutina
za proizvodnju i prodaju na veliko i
malo slastica i pekarskih proizvoda
Mate Lovraka 3
44320 Kutina
Tel: 044/683-080

Slatka čarolija d.o.o. vježbenička je tvrtka SŠ Tina Ujevića koja se nalazi u Kutini. Bavimo se proizvodnjom i prodajom slastica i pekarskih proizvoda kao što su kolači, torte, suhi kolači i razne vrsta kiflica.
Tvrtka je osnovana 5. rujna 2013. i od tada smo uspješno poslovali s vježbeničkim tvrtkama diljem Hrvatske. Poslovni partneri su nam Kira d.o.o. i Dodo d.o.o. Naši prozvodi su kvalitetni i iznimno traženi.
Zaposleni su raspoređeni u 4 odjela: administracija, financije i računovodstvo, nabava te prodaja i marketing. U odjelu administracije zaposlene su 3 osobe koje primaju poštu, raspoređuju po odjelima, vode evidenciju dolazaka na posao. Odjel financije i računovodstva ima 3 zaposlenih koji se brinu za knjiženje poslovnih promjena, izdaju račune i obračunavaju plaće. Zaposlenih u odjelu nabave ima 3 i brinu se da proizvoda uvijek ima na raspolaganju te otpremaju robu i brinu se da je dostave kupcu. 4 zaposlenika prodaje i marketinga pripremaju letke, kataloge, naručuju proizvode itd.
Jednom mjesečno imamo sastanke voditelja gdje rješavamo probleme, predlažemo poboljšanja i promjene u odjelima.
Sudjelovali smo na sajmu u Bjelovaru i na Danima kruha te smo stvorili brojna poznanstva i ostvarili poslovnu suradnju.
Vizija Slatke čarolije d.o.o. je da postanemo uspješna tvrtka koja ima puno poslovnih partnera i proizvoda s kojima su kupci zadovoljni. Također se vidimo kao veliku konkurentsku tvrtku u Kutini.
Misiju Slatke čarolije d.o.o. ćemo ostvariti tako da zaposlimo prave ljude na pravome mjestu i da koristimo resurse koji nam najbolje odgovaraju.

Voditelj tvrtke Darijan Kovaček
Voditelj marketinga Patricia Bukovac

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.