Upravni referenti i ekonomisti ZAJEDNO na djelu

19. studenoga 2014. u odjelu menadžmenta VB Monete d.d. održano je stručno usavršavanje na temu Ugovor o radu. Posjetile su nas djevojke iz 4.d razreda, smjer upravni referent, Kristina Čibarić i Ivana Vukelić.

Održale su kratku prezentaciju o tome kako kreirati Ugovor o radu te koje su bitne sastavnice takvog ugovora. Tom prilikom su nam pokazale i gotove primjerke Ugovora o radu na određeno vrijeme i Ugovora o radu na neodređeno vrijeme.

Zapisali smo bitne podatke koji će nam koristiti u pisanju naših ugovora. Uputile su nas kako kreirati ugovor o radu te su nam olakšale pisanje Ugovora o radu za naše zaposlenike. Ugovor ima 12 članaka i govori o plaći zaposlenika, radnom vremenu, godišnjem odmoru, otkaznom roku te o tome mora li zaposlenik odraditi probni rad ili ne. Zaposlenici menadžmenta su naučili izrađivati Ugovore o radu te nam je njihovo predavanje veoma koristilo. Zajednički smo odmah na licu mjesta izradili jedan primjer Ugovora o radu za jednog zaposlenika VB Monete d.d. te smo na temelju tog Ugovora napisali i ostale.

  Tena Lukač, 4.b

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.