Uvod

Visibabe, jaglaci i novi broj Tvrtka

           Sve to stiže s prvim danima proljeća, u ožujku, mjesecu u kojem se konačno možemo malo ogrijati na suncu. Istina, ponekad malo zubatom, ali ipak… Zima je za nama. I dobar dio školske godine je za nama. Možemo polako sumirati rezultate iz njezinog prvog dijela, a u drugom dijelu se događaji upravo zahuktavaju. Nove tvrtke smo osnovali i pokrenuli poslovanje. Stare tvrtke ubiru plodove svog višegodišnjeg rada i unapređuju poslovanje. A mi?
          Dobili smo puno vaših članaka u kojima ste predstavili svoje tvrtke. Opisali ste događanja u kojima ste sudjelovali, vaše uspjehe, planove i nade za budućnost. Uočili smo u vašim dopisima i neke interesantne ideje koje smo predstavili i na kojima bismo mogli surađivati. Nažalost, Tvrtko izlazi samo jedanput godišnje i to u ožujku pa bismo takve aktivnosti trebali uskladiti. Ono što nas zaista veseli je to da smo zainteresirali vježbeničke tvrtke iz različitih krajeva Hrvatske za suradnju i proširili mrežu autora članaka u našem digitalnom časopisu.
         Voljeli bismo da uz vaše tekstove pošaljete još više slika.
         Uživajte u novom broju Tvrtka i nadamo se da ćete, ukoliko još niste predstavili svoj rad u njemu, dobiti poticaj da to i učinite.

         Zahvalili bismo i Biljani Ilkoski, prof. i Andrei Petrić, prof. na pomoći pri objavljivanju ovoga broja.

Za uredništvo
Vesna Pavković-Dončević, dipl.ing.
Glavna urednica

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.