VB Moneta d.d. i projekt „Biti bolji“

Kako bismo na kreativan način pokazali koliko smo posebni zbog toga što smo vježbenička banka, Moneta d.d. uključila se u projekt „Biti bolji“. Mi, učenici 4.b, snimili smo kratak video u kojem smo pokazali prednosti i posebnosti naše vježbeničke banke.

Na taj način smo se međusobno povezali i kao učenici i kao zaposlenici. Tijekom dva školska sata osjećali smo se poput pravih bankara koji predstavljaju svoje mjesto u banci.

U ovom projektu sudjelovali smo kako bismo pokazali stečeno znanje, ali i na taj način potaknuli naše vršnjake na to da se ističu zbog nečega po čemu su posebni, bolji.
Oduševljeno smo prihvatili ideju za sudjelovanje u ovom projektu. Smatramo kako je važno promicati svijest o poduzetništvu i na ovaj način želimo širiti ideju mladih poduzetnika.

Sudjelovanjem u projektu „Biti bolji“ stekli smo nova znanja i vještine, okušali se u novim stvarima, a video koji smo snimili pomogao nam je da shvatimo kako smo svi jednako bitni.

Vježbenička banka Moneta d.d. je sudjelovanjem u ovom projektu pokazala koliko je važno kontinuirano ulagati u čovjeka i njegovo znanje i kako je potrebno imati cilj ako želimo više.
Zbog toga što želimo napredovati, naš cilj je – Biti bolji.

Pogledajte video

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.