Venus d.o.o.

Mi smo učenici 3.f. razreda II ekonomske škole Zagreb i ovim putem želimo Vam predstaviti našu vježbeničku tvrtku Venus d.o.o.

Djelatnost naše tvrtke je pružanje različitih fitness te wellness usluga. Tržišni segment koji smo odabrali su ljudi svih životnih dobi koji drže do svog fizičkog izgleda, žele se riješiti stresa, umora te se žele opustiti i odmoriti.

Fitness centar Venus nudi visokokvalitetne proizvode za tjelovježbu. Osim toga, u ponudi su prostori za grupne i pojedinačne treninge, bazeni i spa tretmani.

Venus1

Snaga naše tvrtke leži u visoko motiviranim radnicima.

Vizija naše tvrtke je: Postati vodeći fintess centar u Hrvatskoj.

A slogan naše tvrtke glasi: Dođoh, vidjeh, smršavih!

U sklopu društveno odgovornog poslovanja zaposlenici naše tvrtke su u suradnji sa zaposlenicima drugih vježbeničkih tvrtki naše škole posjetili doma za nezbrinutu djecu ‘Kuća sv. Terezije’ na Vrhovcu u Zagrebu koju vode sesre Karmelićanke Božanskog Srca Isusova, gdje su naši zaposlenici proveli divno popodne u igri i druženju s djecom.
VenusŽelja nam je da naša tvrka bude prepoznata kao partner zajednice te da kroz društveno odgovorno poslovanje promiče vrednote poput ljubavi, zajedništva i solidarnosti.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.