Vinea d.o.o.

Mi smo vježbenička tvrtka vinarija „Vinea“. Osnovani smo 19. rujna 2014. godine. Trenutno u tvrtci posluje 14 radnika koji su dobro obrazovani i imaju puno iskustva. Sjedište naše tvrtke je u Gospodarskoj školi Varaždin, a djelujemo na području cijele Hrvatske. Imamo široki asortiman vina koja su vrlo kvalitetna te su kupci vrlo zadovoljni s njima. Osim vina, u ponudi imamo staklene čaše za vino, suvenire (drvene bačvice), kutije za pakiranje, poklon pakete i boce za vino.
vinealogoVizija naše tvrtke je zadovoljenje naših kupaca, dobit, prodaja kvalitetnog vina, širenje na nova tržišta, biti vodeći na tržištu te nabaviti najkvalitetnije sorte vina uz primjenu moderne tehnologije i primjenom atraktivne ambalaže.

Našim stalnim i potencijalnim kupcima smo spremni u svakom trenutku ponuditi najkvalitetnija vrhunska bijela, crna, suha i polusuha vina.

Našu misiju ostvarujemo promocijama, reklamama, kontinuiranim radom (redovno naručivanje robe, čistoća radnog prostora, uredne poslovne knjige, zaposlenici obavljaju uvijek svoje obaveze) te radom za kupce i ostvarenjem veće dobiti.

Partnerska tvrtka nam je Vina Belje.

Brinemo o zaštiti okoliša tako da recikliramo staklene boce koje nisu za uporabu i imamo kartone koji su biorazgradivi.

Cijena naših proizvoda prihvatljiva je u skladu sa kvalitetom, dizajnom i ambalažom. Za sada se naši proizvodi mogu kupiti izravno kod nas i na Sajmu vježbeničkih tvrtki.
Prodaja

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.