Vježbenička banka Moneta d.d.

moneta logoVježbenička banka Moneta je prva banka u javnoj srednjoj školi u Hrvatskoj. Poslovanje smo preuzeli 14. rujna 2014. godine s vodstvom profesorice Biljane Ilkolski. U VB Moneti imamo 27 zaposlenika raspoređenih u 5 odjela. U VB Moneti postoji odjel za poslovanje s fizičkim, odjel za poslovanje s pravnim osobama, odjel marketinga, odjel podrške te odjel menadžmenta. U svakom odjelu imamo po 4 zaposlenika (osim u menadžmentu gdje imamo 7 zaposlenika).

Poslovi odjela poslovanja s fizičkim osobama podrazumijevaju sve poslove platnog prometa, otvaranje/zatvaranje tekućih i žiro računa, bez obzira na to jesu li kunski ili devizni.

Poslovi odjela poslovanja s pravnim osobama podrazumijevaju sve potrebno za obavljanje platnog prometa, svi poslovi vezani uz tvrtke koji su naši klijenti.

Poslovi odjela podrške podrazumijevaju sve poslove koji su nužni za poslovanje cijele banke. Poslovi odjela marketinga podrazumijevaju da naša VB Moneta uvijek ima nabolje kataloge, slogane, logo i druge potrebne stvari.

Temeljni kapital VB Monete iznosi 40 milijuna kuna kako bismo održali likvidnost banke.

Misija naše banke je trajno i učinkovito koristiti sve raspoložive izvore za kontirani napredak našeg poslovanja u svim njegovim dijelovima od ljudskog kapitala i tehnologije do poslovnih procesa. Težimo izvrsnosti i ustrajno se trudimo biti pouzdan partner u poslovanju s klijentima pridržavajući se najviših etičkih načela u poslovanju.

Vizija naše tvrtke je biti najbolja banka koja brine o sigurnosti svojih klijenata i pruža najkvalitetnije proizvode i usluge, te steći stalnu bazu klijenata koji će biti u potpunosti zadovoljni našom kvalitetom naših usluga.

Strategija naše tvrtke je ostvarenje misije i vizije koju ćemo nastojati ostvariti ponajprije kvalitetom naših usluga.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.