VT Cromed d.o.o.

cromedlogoVježbenička tvrtka Cromed d.o.o. osnovana je u rujnu 2013. godine. Osnovna djelatnost tvrtke je proizvodnja i prodaja meda i ostalih pčelinjih proizvoda. Tvrtka zapošljava 11 zaposlenika koji rade u 4 odjela (prodaja i marketing, administracija i tajništvo, računovodstvo, i odjel nabave i skladišta). Izradu promotivnih kataloga i letaka radimo povodom Božića, Uskrsa, Valentinova te ostalih važnih blagdana, nudeći u njima naše nove proizvode.
U prvoj godini tvrtka je uspješno poslovala te je prisustvovala na 2 sajma gdje je prezentirala svoju djelatnost.

Prvi sajam se na kojem smo prisustvovali bio je 7. međužupanijski sajam vježbeničkih tvrtki koji se je održavao 21. ožujka 2014. u Bjelovaru. Našu tvrtku su predstavljale tadašnja direktorica Anamarija Bačvar sa svoje dvije zaposlenice Tinom Kelemin i Mateom Majdandžić. Iskustva sa sajma su vrlo pozitivna jer smo privukli veliki broj kupaca s kojima smo kasnije razvili kvalitetne i dugoročne poslovne odnose.

Drugi sajam na kojem smo predstavili svoju tvrtku bio je Sajam zdravlja koji se održao dana 26. travnja 2014 po 3. put u gradu Daruvaru u organizaciji udruge Impress. Sudjelovale su naša tadašnja direktorica Anamarija Bačvar te zaposlenica Jelena Vujasin. Na sajmu su predstavile rad naše tvrtke te naše nove proizvode. Posjetiteljima sajma su pobliže objasnile što je to vježbenička tvrtka, kako i na koji način posluje i kako mi kao učenici sudjelujemo u poslovanju tvrtke. Odazvali smo se pozivu na sajam jer smo željeli potaknuti što više građana na konzumiranje zdrave hrane i namirnica, a upravo to predstavljaju naši proizvodi. Izuzetno smo zadovoljni rezultatima sajma i postignutim uspjehom.

Daruvar 1Tvrtka je nastavila s radom u ovoj školskoj godini uspostavljanjem kontakata i poslovnih odnosa s novim poslovnim partnerima.

Na sajmu vježbeničkih tvrtki koji će se održati 21. siječnja 2015. u Kutini, tvrtka će se predstaviti sa svojim dosadašnjim asortimanom kao i s novim proizvodima. Pozivamo sve posjetitelje sajma da posjete naš izložbeni prostor.

Djelatnici tvrtke „Cromed“ d.o.o.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.