VT Escape i tvrtka partner

Kako bi rad u vježbeničkoj tvrtki bio što sličniji pravim gospodarskim situacijama, pronašli smo tvrtku partnera koja nam može pomoći svojim primjerom i savjetima. Osnovna ideja vodilja bila je djeatnost slična našoj te smo tako došli do tvrtke Infotim d.o.o. koja je smještena u neposrednoj blizini naše škole.

Radnici vježbeničke tvrtke VT Escape d.o.o. posjetili su prvi put tvrtku partnera 23. travnja 2014. godine. Odgovarajući na učenička pitanja g. Blum nas je upoznao sa svojim bogatim radnim iskustvom iz područja prodaje, menadžmenta i poduzetništva. Ispričao nam je kako je osnovao tvrtku Infotim d.o.o., o njenoj djelatnosti i organizaciji te o obvezama i odgovornosti vlasnika tvrtke. slika 1.

Sljedeći naš posjet tvrtki partneru bio je 10. studenoga 2014. godine. U posjet su išli radnici prodaje i marketinga s ciljanim pitanjima upravo iz tog područja poslovanja. Saznali smo kako se sve tvrtka partner promovira i kako je zahtjevno održavati web stranicu aktualnom i informativnom. Razgovarali smo o iskustvima javljanja na natječaje javne nabave i o teškoćama naplate potraživanja od kupaca.slika 2.Našu tvrtku partnera predstavili smo ostalim vježbeničkim tvrtkama tijekom promoviranja sajamskih štandova u Ekonomskoj i birotehničkoj školi Bjelovar dana 11. prosinca 2014. godine. Tom prilikom predstavili smo dio asortimana i usluga koje pruža Infotim d.o.o. i to slideshow prezentacijom na prijenosnom računalu, reklamnim letcima i banerom.

Zahvaljujemo se gospodinu Borisu Blumu, vlasniku tvrtke Infotim d.o.o., koji je prihvatio ovaj oblik suradnje, našao vremena za nas i bio spreman prenijeti dio svojeg iskustva nama koji se tek pripremamo za stvarni poslovni svijet.

Ovaj unos je objavljen u Uncategorized. Bookmarkirajte stalnu vezu.